Wat is KLJ?

 

De werking van KLJ

Activiteiten in leeftijdsgroepen

Het doel van KLJ is om kinderen en jongeren samen megatoffe avonturen te laten beleven. De superleuke leidingsploeg bereidt de activiteiten voor en zet op elke keer opnieuw zijn beste beentje voor om alles in goede banen te leiden. Om de activiteiten echt op maat te kunnen maken,
zijn er vijf leeftijdsgroepen: -12, -16, +16, +20 en UNICA.

-12: geboren in 2007, 2008, 2009, 2010
-16: geboren in 2003, 2004, 2005, 2006
+16: geboren in 2002 of later
+20: geboren in 1999 of later
UNICA: leeftijdsgroep voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornis.

Voor onze jongste leden, de minners, is er tweewekelijks op zondag van 14:00 tot 17:00 activiteit. Vanaf dit jaar verwelkomen we de beide leeftijdsgroepen samen in ons gezellige stekje, door de nieuwe binnenspeelruimte is dit perfect mogelijk. We hopen jullie massaal te ontvangen!

Voor de leden ouder dan 16 jaar, is er tweewekelijks op vrijdagavond KLJ. We verwachten de plussers om 20:00. Na de activiteit is er de mogelijkheid om nog wat samen te zijn in ons lokaal. De plusleiding haalt dit jaar opnieuw alles uit de kast om ook voor deze leden ontspannende, zotte activiteiten te maken. Al mag het er ook eens wat rustiger aan toe gaan met een gewestactiviteit of een open lokaal.

De +20 werking wordt georganiseerd door leiding van KLJ. Deze wat drukker bezette leden komen een aantal keer per jaar samen, bijvoorbeeld om eens te barbecueën of kubb te spelen. Kortom, het ideale moment voor hardwerkende KLJ’ers om eens bij te praten met hun KLJ-vrienden.

Last but not least: de KLJ zomerwerking!  De sportfeesten van KLJ zijn gewoon uniek: dansen, lopen, vendelen, wimpelen, een spel spelen, een piramide bouwen, touwtrekken of gewoon samen in de zon zitten… de perfecte vakantie. Om op zondag te kunnen schitteren, oefenen we een tweetal avonden per week. Een keer per jaar splitsen de jongens en meisjes en gaan we volledig los op kamp. Met jong en oud maken we er telkens weer een top ervaring van. Een echte KLJ’er mag dit niet missen.

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven