Evenementen

Evenementen

Vanzelfsprekend moeten we ook de handen uit de mouwen steken om geld in het laadje te brengen. Daarvoor organiseren we enkele gezellige evenementen. We zijn heel blij dat we onze leden, ouders, familie en/of vrienden altijd zo talrijk mogen verwelkomen. Bij deze nodigen we jullie direct uit op onderstaande evenementen. Dit zijn ook gelegenheden om de leiding en andere ouders te leren kennen.

 

Bloemetjesverkoop

In september fleuren we Lovendegem op met mooie kalanchoë’s. We verkopen de bloemetjes van deur tot deur met de hulp van leden.

 

Quiz-it

Samen met de Landelijke Gilde van Lovendegem stellen wij een quiz op voor jong en oud. Dit vindt plaats het tweede weekend van oktober. Jullie zijn allen welkom! Verzamel zeker een groepje van maximum vier quizzers en behaal eeuwige roem.

 

HIPPOcrite

Een niet te missen feestje voor onze plusleden dat doorgaat het tweede weekend van oktober. Haal je dansmoves naar boven!

 

Valentijnsontbijt

Rond Valentijn sturen we onze cupido’s uit om heerlijke ontbijten te bezorgen. De zakjes zijn steeds uitgebreid en worden aan huis geleverd op het gewenste uur. Als je eens iemand wil verrassen dan is een ontbijt van KLJ Lovendegem perfect!

 

Ouderavond

Op 10 april organiseren wij onze tweejaarlijkse ouderavond! Hier kunnen onze leden hun talenten tonen aan hun ouder(s), groot-ouder(s), broer(s) en/of zus(sen) etc. Noteer de data alvast in je agenda! Het belooft een leuke avond te worden met jou als ster op jouw TV! 🙂

 

Sportfeest

Ons werkjaar van 2019 – 2020 wordt gevolgd door een sportfeestzomer. En ja ja, je kunt het al raden dit jaar organiseren wij ons sportfeest op 15-08-2021! Hopelijk zien we jullie allen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heksentocht

Kom griezelen op de heksentocht! Een heerlijke avondwandeling met een vleugje adrenaline in je lichaam.

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven