Evenementen

Doorheen het jaar organiseren we enkele gezellige evenementen. We zijn heel blij dat we onze leden, ouders, familie en/of vrienden altijd zo talrijk mogen verwelkomen. Bij deze nodigen we jullie direct uit op onderstaande evenementen. Dit zijn ook gelegenheden om de leiding en andere ouders te leren kennen.

Bloemetjesverkoop

In september fleuren we Lovendegem op met mooie kalanchoë’s. We verkopen de bloemetjes van deur tot deur met de hulp van leden.

Quiz-it

Samen met de Landelijke Gilde van Lovendegem geven wij een quiz voor jong en oud. Dit vindt plaats het tweede weekend van oktober. Jullie zijn allen welkom! Verzamel zeker een groepje van maximum vier quizzers en behaal eeuwige roem.

 

HIPPOCRITE

Een niet te missen feestje voor onze plusleden dat doorgaat het tweede weekend van oktober. Haal je dansmoves maar boven!

IMG_8257

Valentijnsontbijt

Rond Valentijnsdag sturen we onze cupido’s uit om heerlijke ontbijten te bezorgen. De zakjes zijn steeds uitgebreid gevuld en worden aan huis geleverd op het gewenste uur. Als je iemand wil verrassen dan is een ontbijt van KLJ Lovendegem perfect!

KLJ LOVENDEGEM

Welkom op de site van KLJ Lovendegem!

kljlovendegem@gmail.com

Haantjenstraat 10, 9920 Lovendegem

Contact? Klik hier!